KÜTAHYA / ASLANAPA - Aslanapa Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası dolayısıyla okulumuz 7. sınıf öğrencileri ilçe merkezinde bulunan şehit Süleyman TURAN'ın kabrini ziyaret edip, şehit için dua ettiler.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 101.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi.Törene okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşma,video gösterimi yapıldı;şiirler seslendirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü yıldönümü sebebiyle okulumuzda Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşı temalı pano hazırlandı.

DEĞERLER EĞİTİMİ

Kandil öncesi değerler eğitimi kapsamında okulumuz öğrencileri ile sohbet programı düzenlendi.

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, millî birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakârlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması konularında okul gazetesi hazırlanmıştır.

Ock

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen test kitapları öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ock

Aslanapa Ortaokulu ve Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğretmenlerin katılımı ile veli toplantısı gerçekleştirildi.Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kariyer günleri kapsamında yer alan bu etkinliğimizde Av. Tuğçe ALTINKAYA   8. sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Kas

24 kasım öğretmenler günü kutlamaları okulumuz tarafından ilçe programı olarak kültür evinde yapılmıştır.

Kas

TÜRK KIZILAY'IN TARİHTEKİ ÖNEMİ

Tarih 11 Haziran 1868...Bir grup idealist Osmanlı hekimi bir araya gelerek bir dernek kurar... Önce Hilal-i Ahmer Cemiyeti daha sonra ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle "Kızılay" adını alan ülkemizin bu en köklü sivil toplum kuruluşu, o günden bugüne ülkemizdeki ve dünyadaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.

TÜRK KIZILAY'IN GÖREVİ

Kızılay ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anından şefkatin, farklılıklar karşısında hoşgörünün, savaşın en kızgın anından insancıllığın, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesidir.

Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet sunar.