KÜTAHYA / ASLANAPA - Aslanapa Ortaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında sınıflarda Mesnevi 'den hikâyeler okunmuş ve Mevlana ile ilgili pano hazırlanarak sergilenmiştir. "Anlamını Bul", " Kelime Türetme"  ve "Kare Bulmaca"  etkinlikleri sınıflarımızda gerçekleştirilmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni Düzenlendi

Mrt

Dereceye giren öğrencilere, ödülleri İlçe Kaymakamamız; Sayın Sezai Demirci tarafından verilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi ve emekleri geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz

Mrt

Okulumuzda; "12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA" Töreni Gerçekleştirildi.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMETAKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Okulumuzda Deprem tatbikatı gerçekleştirildi

4 Mart Dünya Obezite Günü'nde "Sağlıklı Yaşam için Spor" etkinliği düzenlendi

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Deyimler ve atasözlerini dramayla canlandırma etkinliği gerçekleştirildi

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında "Atasözü ve Deyim Resimleme" etkinliği yapıldı. Öğrencilerin hayal gücünü harekete geçiren bu etkinlik sayesinde öğrenciler eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Şbt

Sağlıklı Besleniyorum projesi kapsamında; Öğrencilerimiz, tarafından hazırlanan organik atıklarla, okulumuzun bahçesinde kompost gübre yapım çalışması gerçekleştirilmiştir.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen üzücü depremde hayatını kaybeden insanlarımızı rahmetle anıyoruz

Ock

Kütahya Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Gelen Uzmanlar tarafından Öğrencilerimize Sınav Kaygılarını Azaltma Semineri Verildi